Clean-label-ratkaisumme Mixeo- ja Stabeo-tuoteperheistä, jotka perustuvat kasvikuituihin, ovat liittolaisiasi ruokapalveluissasi, olipa kyseessä liharuoka, kalatuotteet tai vegaaniset vaihtoehdot.
Stabeo ja Mixeo auttavat vedenpidossa tarjoamalla erilaisia tuloksia.
Suuren kuitupitoisuuden ansiosta ratkaisumme mahdollistavat merkittävän kuitupitoisuuden lisäämisen lopputuotteessa.
Se on japanilaisen elämän taiteen ilmentymä: hienostuneesti jalostettu, luonteenomainen liha. Wagyu-liha, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "Japanin naudanlihaa", on huippuluokan herkku, jota suurimmat maailman kokit korostavat. Eläimiä kasvatetaan kaukana kaikesta stressistä, vapaasti ilman seiniä olevissa talleissa, joissa ilma kiertää mahdollisimman harmonisesti ja tasaisesti. Meluhaittoja voidaan vähentää soittamalla rauhoittavaa klassista musiikkia. Grand Caractère tekee yhteistyötä japanilaisten maanviljelijöiden kanssa, jotka kunnioittavat tämän poikkeuksellisen naudanlihan kasvatuksen perinteitä. Lihojen rasvaantumisaika voi kestää jopa 900 päivää tilasta riippuen, jotta saavutetaan hienostuneen hedelmäinen maku ja vertaansa vailla oleva mureus.
Grand Caractère viehättää sinut Iberian maaperään ja vahvistaa tämän Etelä-Espanjan alkuperäisen sianlihan aitoutta. Dehesas-ekosysteemissä kasvatettu, espanjalaisilla tammilla harvaan peitetty tasanko, iberialaisen sianlihan liha osoittaa sekä voimakasta että hienostunutta luonteenpiirrettä, jossa on herkullisia paahdettujen villipähkinöiden sävyjä. Aito symboli niemimaasta, iberialainen sika tuo mieleen lämpimät kesäateriat ja talven ystävällisen tunnelman Espanjassa.
Grand Caractèren teurastajien tarkka silmä ja käsi mahdollistavat tämän erinomaisen lihan mureuden vahvistamisen. Heidän koulutuksensa espanjalaisilta teurastajilta perinteisten leikkausten ymmärtämiseksi antaa heille mahdollisuuden hioa tarkasti iberialaisen sianlihan kasvattajien työtä ja paljastaa kaikki tämän legendaarisen lihan ominaisuudet.